Tevreden klanten

Svetlana Koopman is een uitstekende, representatieve tolk Russisch, die zich voor SiteTec snel inwerkte in onze core business, Horizontal Directional Drilling (HDD). Zij was onze tolk bij diverse succesvolle zakelijke gesprekken en contractonderhandelingen ook al waren dit vaak moeilijke technische gesprekken waar juiste (technische) woordkeuze heel belangrijk is. Ik was ervan onder de indruk hoe zij bij een zakendiner zelfs tussen 6 Nederlanders en 4 Russen op vlotte wijze alle gesprekken tolkte. Zij staat  altijd klaar om met spoed of ad hoc telefoontjes, conference calls, emails en smsjes te vertalen. In de toekomst zal ik zeker weer van Svetlana’s diensten gebruik maken. Ik beveel haar van harte aan voor Russisch Nederlandse tolk- en vertaaldiensten en hoop uiteraard dat ze flexibel kan blijven voor ons

Alexander de Wagt, Director, SiteTec
www.sitetec.nl

 

Als hypotheekadviseur had ik laatst voor mijn klant een tolk Russisch nodig bij het passeren van de leveringsakte en hypotheekakte bij de notaris. Ik vond Svetlana Koopman op het internet en kon eenvoudig met haar een afspraak maken. Alles verliep heel soepel tegen een goed tarief. Mijn klant en ik waren erg tevreden. Ik kan Svetlana Koopman zeker aanbevelen voor het tolken bij het passeren van notariële aktes.

Jan Bajema, Makelaar Onroerend Goed
http://www.laclemakelaars.nl/

 

Ik heb zeer positieve ervaringen in de samenwerking met mevrouw Koopman als tolk. Zij doet haar werk zeer professioneel en bevlogen, en is in staat om goed af te stemmen op de patiënt die ik samen met haar zie. Ik heb het afgelopen jaar met verschillende tolken gesprekken gevoerd. Met mevrouw Koopman doen zich minder communicatieproblemen voor dan bij andere tolken het geval is.  En ook de patiënt heeft een duidelijke voorkeur voor mevrouw Koopman. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen.

Drs. M. Snapper
GZ-psycholoog
GGZ Centraal Almere

 

Omdat ik dringend een vertaling nodig had van een document, heb ik Svetlana Koopman een mailtje gestuurd. Zij heeft toen direct contact met mij opgenomen en duidelijk uitgelegd waar ik het document naartoe kon sturen. Omdat er nogal wat spoed achter zat, heeft zij het document vrijwel direct na ontvangst voor mij vertaald en dit daarna zelfs persoonlijk naar mij toe gebracht. Dit omdat niet zeker was of het mij per post op tijd zou bereiken. En al deze service heb ik gekregen voor een heel schappelijk tarief! Een zeer positieve ervaring dus en ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

Liza Markatsjeva, Heemskerk

 

Voor meer of andere informatie kunt u mij direct bellen of mailen.