Beëdigd Tolk
Russisch-Nederlands
Nederlands-Russisch

Welkom bij Svetlana Koopman, beëdigd tolk en vertaler Russisch Nederlands. Ik tolk Russisch Nederlands bij juridische zaken, bij bedrijfsbezoeken en -onderhandelingen en in de gezondheidszorg.

Bij juridische zaken assisteer ik u als beëdigd tolk bij uw bezoek aan een notaris, een advocaat of de rechtbank. Ik tolk ook graag bij uw bruiloft, wat toch wel de meest vrolijke juridische activiteit is.

Nederlandse bedrijven assisteer ik graag in de contacten met Russische bedrijven. Ik heb ervaring als tolk bij bedrijfsbezoeken, contractonderhandelingen en ook bij zakendiners.

In de gezondheidszorg assisteer ik u bij uw artsbezoek of uw bezoek aan een medisch specialist. Ik heb veel ervaring in het tolken bij psychologische en psychiatrische gesprekken.

Het werken als tolk is mijn grote passie. Mijn klanten zijn stuk voor stuk zeer tevreden over mijn werk. Ik vertaal wat u en uw gesprekspartners zeggen inclusief de emotie en de intonatie. Ik hoor regelmatig “Zo’n goede tolk heb ik nooit eerder gehad.”.

*Een beëdigd tolk is een tolk bij wet gemachtigd om te vertalen bij wettelijke en gerechtelijke zaken.Ik sta ingeschreven onder nr. 912 bij het register beëdigde tolken en vertalers Rbtv

Voor meer of andere informatie kunt u mij direct bellen of mailen.

contact en tarieven